Csapat

Üdvözöllek a TMC Rallysportnál!

Hogy mi a jó a RALLY-ban ,sokan kérdezik, én azt szoktam mondani: "próbáld ki, és vagy megkapod a kérdésedre a választ, vagy soha többé nem találkozunk rallyversenyen! Mi a TMC Rallysportnál azokra számítunk, akik kíváncsiak, vagy megkapták már a választ kérdésükre!!!

1993 óta vagyok kapcsolatban a rallyval. Először "komálósként" kezdtem a pályafutásom , majd szervízes lettem, végül 1998-ban magam is kipróbáltam , milyen érzés 150-nel a fák között száguldani. 2010-ig versenyeztem kisebb-nagyobb megszakításokkal. 2008-ban (megtartva a visszatérés keskeny ösvényét) szögre akasztottam a sisakot, és lecseréltem a csapatvezetői feladatokra. Egy nagy családot hoztunk létre itt!

Családias hangulat mellett legfontosabb, hogy profi szakemberek gondoskodnak autóink felkészítéséről, a tökéletes alkatrészek beszerzésétől az összeszerelésig. Sikerek és balesetek is tarkítják versenyeink sorát. Borzasztó érzés, amikor megcsörren a telefon, és valamelyik versenyzőnk hív a gyorsasági ideje alatt. Tudjuk, hogy baj van! Elkezdjük kikérdezni őket, megoldani gyorsan telefonos segítséggel, közben bízva abban, hátha kiszedik őket, esetleg újraindul az autó, stb. Ha nem, akkor indulunk menteni. Amíg kerék van, menni kell! Azután, ha nincs tovább: elkeserítő! Szomorúak leszünk, majd az megnyugtat, hogy a srácoknak nincs baja, és arra gondolunk, hogy rengeteg pénzbe kerül megint, de gyorsan újjá építjük a versenyautót és legközelebb ott leszünk… Egymást visszazökkentve pár perc múlva újra, csak a többi csapattagra koncentrálunk és örülünk, hogy nekik jól megy. Legszörnyűbb mikor mindenki kiesik, de szerencsére ez ritka. Nagyon erősnek és rugalmasnak kell itt lenni minden pillanatban amellett, hogy szakmailag a toppon vagy és pozitívan állsz a dolgokhoz! Az év végén eddig, szinte minden díjátadón képviseltette magát csapatunk valamelyik versenyzője. Ez hatalmas siker, és büszkeség minden csapattagnak, és partnereinknek egyaránt. Legbüszkébb természetesen a fiamra vagyok.

Folyamatosan fejlesztünk, tanulunk, építkezünk több, mint 20 éve. Sikereinket, jól működő csapatunkat az egész országban elismeri a szakma illetve sportágunk jeles képviselői is. Az általunk épített versenyautók Arany Gépkönyvet kapnak, nagy érdeklődés kíséri születésüket. Szervizes barátainknak, sporttársainknak szakmai segítséget nyújtunk napi szinten, az autósportban a fiatal tehetségeket támogatjuk... Ez az életem!

Takács Norbert
TMCRallysport csapatvezető