TMC RAlly

Hungarian Virtual Championship 2. forduló

Múlt hétvégén rendezték a Hungarian Virtual Championship 2. fordulóját, a

DOBOZ kft. MISKOLC Rally-t, ahol virtuális pilótáink elképesztő eredményeket produkáltak a több mint 500 induló között.

Molnár Alex absz 2. / PRO kat. 2.:

„Jól kezdődött a Miskolc Rally, tökéletes volt a beállítás, tapadt, stabil volt az autó, azonban a verseny második szakaszán vétettem egy buta hibát ami miatt megforogtunk, és úgy érzem ez az első helybe került. Ha nincs az a hiba akkor szerintem megnyertük volna. Kicsit csalódott vagyok emiatt, így egy kisebb ponthátrányt szedtünk össze, viszont messze még a bajnokság vége. Eger Rallyra készülünk, hazai pálya lesz, szeretnénk jól teljesíteni.”

Valóczki Attila absz. 124. / Rallyongó kat. 14.:

„A versennyel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak.Idő hiányában sajnos minimálisat tudtunk tesztelni , de a TMC Rallysport által felkészített autó és setup programja kiválóan működött. Első körre sajnos a gumiválasztásban is mellé nyúltam, kemény gumival mentünk ki, ezáltal volt kaland bőven. Jól magunkra is ijesztettünk. Ezt a verseny során sajnos végig éreztük. Ettől elvonatkoztatva nagyon jól éreztük magunkat.”

Mácsai Martin absz. 11. / Amatőr pilóta kat. 1.:

„Nagyon jól éreztem magam a hétvégén végre aszfaltos futam volt. Autót váltottam a verseny előtt, amit nem bántunk meg mert nagyon hamar beleszoktam. A beállításokban való segítséget köszönöm Alexnek. Jó verseny volt fejben is ott tudtam lenni rendesen és az autó is hibamentes volt, igaz volt egy meleg pillanatunk a 11-es gyorson de kimozogtuk. Remélem a következő versenyig még tudunk tesztelni és szokni az új autót.”

Háklár Marci absz. 10. / Rallyongó kat. 3.:

„Verseny előtt tudtunk egy hosszabbat tesztelni, sikerült egy jó beállítást találni az autóra. Az első szakaszon nagyon bizonytalanul kezdtem, meg is lett az eredménye mert az első kilométer után megforogtunk. Ezután próbáltam olyan tempót menni ami még idő szempontjából elfogadható és a határokat sem feszegetem vele, mivel ezen a helyszínen egy pici hiba is a verseny véget jelentheti. Ezt a taktikát sikerült is hozni a végéig. Az utolsó körben a pálya állapota már nagyon rossz volt, ott már csak a túlélésre mentem. Kategória 3. és összetett 17. helyről vártuk az utolsó hosszú szakaszt. Itt akadt egy kis technikai gondunk a kézifékkel, de behoztuk az autót karcmentesen.”

Tóth Patrik absz. 6. / PRO kat. 4.:

„Sikerült egy hosszabb tesztet abszolválni a verseny előtt, és úgy érzem jól be tudtuk állítani a kocsit. Első napon 6 gyorsaságit kellett teljesíteni, amelyek viszonylag jól sikerültek. Második napra is 6 szakasz maradt, a csapattal pedig azt beszéltük meg, hogy próbálunk kicsit gyorsulni. Power stage előtt mindössze pár tized előnyünk volt Kasza Kristóf, és Budai Csaba előtt, ezért próbáltam maximálisan áttolni az utolsó gyorsot. 2.időt mentünk rajta, és sikerült megtartani a pozíciónkat. Így 6.helyen fejeztük be ezt az izgalmas versenyt.”

Ezzel a zseniális teljesítménnyel a TMC Rallysport e-sport csapata átvette a vezetést a csapatbajnokságban. Gratulálunk srácok!

Köszönjük a szervezést és a képet DuEn RALLY oldala!

Cikk megosztása: