TMC RAlly

2023. január TMC Rallysport Versenyautók felkészítése bajnokság előtt

Már január elején rengeteg dologba kezdtünk bele, illetve folytatjuk elképzeléseinknek valóra váltását. Elmondhatjuk, hogy azon kevesek közé tartozunk, akinek a munkája egyben a hobbija is, ami ritkaság számba megy. Izgalmas évünk lesz, már várjuk…

Az idei Rallycross Bajnokságban már biztosan találkozhatnak szurkolóink a 3 éve készülő, egyedi építésű AUDI A1 SUPER 1600 Rallycross versenyautónkkal, és pilótájával Takács „KisTukiRX” Olivérrel. Februárban elkezdődik az éles programozás, és ezután a tesztek. A hazai élmezőny versenyzői, szerelői, mérnökei és a rajongók mellett a nemzetközi versenyeken autókkal foglalkozó szakmabeliek is folyamatosan érdeklődnek a technikai megoldásaink, az „Unikornisunk” iránt.

Örülünk, hogy ilyen nagy az érdeklődés, rengeteg munka áll már mögöttünk, de az autó mostanra 4 keréken gurul, motorja működik, összeállt a futóműve és gyönyörű lett. Egy prototípust készítettünk, így sok tesztelés áll még előttünk, de célunk a sikeres bajnoki szereplés itthon és külföldön egyaránt.

Kulcsár Dani Magyar Kupa -1400-ban versenyző VW Polo-ját is teljesen szétszereltük, hogy minden alkatrésze felújításra kerüljön. Az esztétikai és a tökéletes technikai revízió egyaránt fontos a versenyszezon előtt. Az első futamon mindig megújulva állnak fel rallycross autóink a rajtrácsra.

Április elején indul a hazai szezon, amit izgatottan vár a TMC egész csapata, és szurkolóink.

Cikk megosztása: