TMC RAlly

2023. Kakucs Ring Kupa, TMC Rallysport és a TMC E-Sport Team

2023.01.28. Kakucs Ring Kupa, TMC Rallysport és a TMC E-Sport Team
2023.02.19. Kakucs Ring Kupa, TMC Rallysport és a TMC E-Sport Team

A TMC E-sport csapata elhatározta, hogy ismét összeméri a virtuális tér után a való életben is, hogy milyen eredményre képesek egy SUBARU IMPREZA ülésében. Molnár Alex, Mácsai Martin, Tóth Patrik, Háklár Marci egész évben a haza E-sport bajnokságok élén autózik, de természetesen itt sem vallottak szégyent, amit a felszerelt belső kamerák és a külső felvételek is remekül visszaadnak.
A SUBARU IMPREZA GC8 WRX tehát újra rajthoz állt, a Budapesthez közeli Kakucs Ringen megrendezett kupasorozaton, ahol sokan érdeklődtek most is gyönyörű versenyautónkról, így néhány szót erről:

A TMCRALLYSPORT csapata által újjáépített SUBARU egy autentikus, japán, nagy teljesítményű, turbó kompressziós, boxer motoros lóerő csoda.
Ez az összkerék meghajtású modell csak korlátozott mennyiségben volt megvásárolható, mi egy ilyen modellt építettünk teljesen újra, becsövezve. A nemzetközi rallysportban a Subarunak jelentős történelme van. Groupe „A” kategóriában a Subaru Impreza 3 gyártói és 3 egyéni bajnoki címet szerezett.
Colin McRae, Richard Burns és Petter Solberg is Imprezával nyerte meg a világbajnokságot. Ez a típus különösen népszerű, a rally rajongók körében, hiszen gyönyörű formája, öblös hangja, és fokozható teljesítménye magával ragad mindenkit.

Gyári adatai:
• Lökettérfogat: 1994 cm3
• Hengerek/szelepek: 4/16
• Max. teljesítmény: 250 LE
• Max. forgatónyomaték: 318 Nm
• Hossz./szél./mag.: 4340mm/1690mm/1405mm
• Tengelytáv: 2520 mm
• Saját tömeg: 1240 kg

Tavaszias időben, inspiráló, és vidám hangulatban álltak rajthoz csapatunk tagjai. A második futamon szerencsére az eső is megérkezett. A csúszós, technikás pályát lehet élvezni igazán. Minden nehezítés fejleszti a tudástárat. A Bajnoki RX versenyeken Kulcsár Danit és Olivért segítik barátaink, így nem volt kérdés, hogy itt viszonozva támogatják és inspirálják ezeket a srácokat. Szerelnek, övet állítanak, vagy beülnek melléjük és navigátorként, versenyzőként ellátják tanácsokkal őket. Alex és Martin fantasztikus tehetségek. Alex világszínvonalú szimulátor mester, ami itt is teljesen érzékelhető. A „Real life” sem gond neki!

Beül, és mintha évek óta vezetné az autót. Mácsai Martin a szimulátorban is jó, de nála nem lehet nem észrevenni, hogy a Ladás múlt is visszaköszön. Tóth Patrik, a nyugodt erő, aki olyan meglepetés eredményeket hoz a szimulátor versenyeken és itt is, hogy öröm nézni. Háklár Marci szintén az E-sport Team állandó tagja, aki a SUBARUT is gyönyörűen mozgatja már. Élmény minden pillanat velük. A családi háttér, és a szurkolóik annyi finomságot, sütit, ételeket és technikai támogatást hoznak csapatunk életébe, hogy csak szuperlatívuszokban lehet írni róluk. Így persze könnyebben jönnek az eredmények is!

Versenyzőink az R5 kategória összes dobogós helyét elhozták. Mácsai Martin 1. hely kétszer is, Molnár Alex 2. hely, Tóth Patrik 3. hely, illetve Háklár Marci a 4. helyet szerezte meg, ezután pedig a 2. helyet a SUBARU kormánya mögött.  Fantasztikusak a srácok!

Eközben a nemzeti és közép-európai bajnokság előtt folytatódnak a versenyautók felkészítési munkálatai. Dani VW Polo-ja a fényezőnél van, az AUDI programozása folyamatban. A többi csapattag autót vált illetve fejleszt, de mindenki izgatottan várja, hogy elkezdődjön a 2023-as bajnoki rallycross sorozat.
Köszönjük a támogatást és drukkoljatok nekünk!

Cikk megosztása: